top of page
Buscar
  • Foto del escritorJuan Marín

Assessorament d'imatge personal a Juan Marín Saló de perruqueria

Tens un esdeveniment especial o una entrevista de feina molt important i no saps com pentinar-te, maquillar-te o vestir-te? A Juan Marín Saló de perruqueria estem treballant per poder oferir-te un nou servei d'assessoria personal d'imatge, amb el que t'ajudarem amb un estudi complert de rostre i cos i t'aconsellarem com portar a terme un nou look.

Amb una sessió d'assessoria d'imatge farem un estudi previ amb un breu qüestionari i realitzarem les proves de color a partir del teu color de cabell natural, pell i ulls. Amb aquesta informació obtindrem una paleta amb els color que més t'afavoreixen i els que cal evitar, tant pel que fa al cabell com al maquillatge.


També et farem un estudi de visagisme (formes del rostre) per determinar quins talls i pentinats són més afavoridors per tu. I finalment, a partir del qüestionari sobre el teu ritme de vida i gustos, trobarem l'estil amb el que et sentis més còmoda.
Tot això i més ho estem preparant a Juan Marín Saló de perrqueria. Més endavant anirem informant més profundament sobre aquest servei, que també contempla un estudi morfològic (forma del cos), entre d'altres detalls.


Juan Marín Saló de perruqueria, al carrer Sant Benet número 9, al centre de Mataró.

0 comentarios
bottom of page