top of page
Buscar
  • Foto del escritorJuan Marín

Assessorament d'imatge personal: un nou look diari.

Juan Marín Saló de perruqueria torna de Setmana Santa amb les piles carregades per oferir als nostres clients els millors serveis. Com ja vam explicar en un post anterior, estem preparant una novetat molt interessant: l'assessorament d'imatge personal.

D'entrada, l'assessorament d'imatge personal oferirà tres opcions, en funció de l'objetiu que persegueixi: assessorament per un nou look diari, assessorament per un look de convidada de boda, i finalment assessorament per a núvies.


NOU LOOK DIARI


- Estudi de color: a partir del teu color natural de cabell, pell i ulls, determinem els colors que més t'afavoreixen i els que cal evitar.


- Estudi de visagisme: estudiem la forma del teu rostre i faccions per escollir el tall de cabell que més t'afavoreix i com escollir els complements: arrecades, collars, etc.


- Estilisme: un cop realitzats els estudis anteriors, es personalitza el pentinat d'acord amb el teu estil i ritme de vida.


La setmana vinent veurem els detalls de les dues opcions restants. Fins llavors, moltes gràcies per llegir-nos. Ens veiem a Juan Marín Saló de perruqueria, al carrer Sant Benet 9, al centre de Mataró.

0 comentarios
bottom of page