top of page
Buscar
  • Foto del escritorJuan Marín

Nous productes KÉRASTASE al Saló de perruqueria JUAN MARÍN

Treballar amb KÉRASTASE és sinònim de qualitat i distinció. A JUAN MARÍN Saló de perruqueria estem a l'avantguarda de la moda del cabell, i per això incorporem les novetats d'aquesta excepcional marca, i les posem a disposició dels nostres clients.

La gama Aura Botànica de KÉRASTASE incorpora quatre productes nous que ja pots gaudir al nostre saló de perruqueria:

  • Bain Micellaire Riche és un oli que proporciona un bany micel.lar aromàtic enriquit, fet amb olis de Salvado de Arroz Thai i de Nuez de Brasil. 48 horas de nutrició profunda i duradera i millora de la qualitat i la salut del cabell.

  • Lait de Soie el.laborat amb oli de Argán Marroquí, oli de Coco Samoano i extracte d'Aloe Vera Mexicano, atorga protecció i facilita el desenredat del cabell, amb 72 hores d'anti-encrespament.

  • Eau de Vagues és un aigua texturitzada feta amb Azúcar del Paraguay i extracte d'Aloe Vera Mexicano, aporta volum i cos al cabell, amb un acabat lleuger i natural.

  • Crème de Boucles és una crema de pentinat feta amb Manteca de Murumuru de l'Amazonas i extracte d'Aloe Vera Mexicano, i proporciona rinxolls definits i lleugers, amb un acabat natural i un tacte saludable.

KÉRASTASE garanteix que tots els ingredients que s'utilitzen per el.laborar els productes són extrets de forma responsable i garantint un comerç just i sostenible.


0 comentarios
bottom of page